Få en gratis

besiktning av din vind

Låt en av våra rådgivare kontakt dig för bokning av en gratisbesiktning. Lämna ditt telefonnummer så återkommer vi till dig inom kort.


Byggisolering

Cremab arbetar även med nyproduktion och ROT-arbeten. Tillsammans kan vi hitta den lösning som passar dig bäst innehållande både lösull, diffusionsöppna tätskikt samt cellulosabaserade isolerskivor.

sprutning_12

Vi letar ständigt nya samarbetspartners inom byggsektorn. Har du ett byggföretag kan vi hjälpa er att förbättra er likviditet, minska produktionstiden avsevärt och framförallt höja kvaliteten och isolerprestandan på era byggen! Snickarna slipper de tidskrävande och irriterande isolerskivorna och kan koncentrera sin tid på att bygga istället.

Kontakt oss gärna för mer information – 020-25 29 00 eller fyll i intresseformuläret nedan!

Ingen går oberörd av klimatförändringarna och röster höjs för att få byggbranschen att ta sitt ansvar och börja bygga för ett hållbart samhälle. Visst har vi kommit en bit på vägen men än finns mycket att önska. Låg-energi hus, Greenbuildings och passivhus är alla exempel på att tekniken finns för att bygga klimatsmart. Erfarenheter visar också att det faktiskt inte kostar mer än vad det smakar.

Flera exempel finns där den extra kostnaden i byggnadsskedet faktiskt inte blir mer än 2-3 % på helheten för att bygga bostadshus med en energiförbrukning på mindre än 50 kWh/m² och år. Varav uppvärmningen står för mindre än 15 kWh/m² och år. Uppvärmningen står för mer än 70 % av en byggnads klimatpåverkan så varje kWh som går att spara är oerhört värdefull. Då ska ju även tilläggas att beställaren sparar in den lilla merkostnaden i att byggnadsskedet går oerhört snabbt vid användande av lösull.

En del av problematiken som uppstår när man bygger mer välisolerade och täta byggnader är att risken för fuktskador ökar. Vår metod för att undvika detta är att föreslå välisolerade diffusionsöppna konstruktioner som för den delen inte ger avkall på lufttätheten. Vid behov utför vi även fuktdimensioneringar i t.ex. Wufi.