Få en gratis

besiktning av din vind

Låt en av våra rådgivare kontakt dig för bokning av en gratisbesiktning. Lämna ditt telefonnummer så återkommer vi till dig inom kort.


Om oss

Cremab Isolering AB är ett av Sveriges idag största och ledande lösullsbolag.

bil_1

Vi är ca 60 st heltidsanställda och omsätter ca 100 miljoner/år (2017). Vi söker ständigt nya utmaningar för att utveckla vårt koncept för att möta framtidens högt ställda krav på minskad energianvändning.

Cremab erbjuder kompletta lösningar för energibesparingsåtgärder genom tilläggsisolering samt isolering vid renovering och nyproduktion. Vi riktar oss gentemot Privata- och kommunala fastighetsbolag, HSB, Riksbyggen och andra Bostadsrättsföreningar, Byggfirmor samt massor av egna hem dvs villor, garage etc, såväl nyproduktion som tilläggsisoleringar.

De växande klimathotet och stigande priserna på energi gör att vi tror på en ökad efterfrågan på våra tjänster de kommande åren.

Vårt mål är att genom vår produktportfölj effektivisera och miljöanpassa byggprocessen både vid tilläggsisolering och nyproduktion. Vi på Cremab har isolerat och utfört energibesparingsentreprenader åt nöjda kunder i hela Sverige.

Tillsammans har vi på Cremab över100 års samlad branscherfarenhet och vi försöker alltid att använda den så att du som kund får den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen sett över hela livscykeln!

Våra ledord är:

  • KUNSKAP
  • KVALITÉ
  • KOMPETENS
  • KUNDBEMÖTANDE

Alla våra installatörer är utbildade i branschstandarden Behörig Lösull och Cremab är certifierade och godkända enligt Behörig Lösull.

Cremab är medlemmar i Isoleringsentreprenörena inom Sveriges Byggindustrier. Inom Isoleringsentreprenörerna arbetar vi tillsammans med våra branschkollegor för att främja isoleringsverksamheten inom byggbranschen och för att hålla hög kvalitet hos isolerarna. Det är även denna organisation som sätter reglerna för Behörig Lösull.

Vi är ett av branschens ledande bolag…

  • Därför att vi endast arbetar med produkter av högkvalité
  • Vi erbjuder kvalitet från första kontakten till slutförd entreprenad
  • Därför att vi kan vad vi pratar om och gärna delar med oss av kunskapen

Vi har trippel-A rating hos kreditvärderingsinstitutet Soliditet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.