Få en gratis

besiktning av din vind

Låt en av våra rådgivare kontakt dig för bokning av en gratisbesiktning. Lämna ditt telefonnummer så återkommer vi till dig inom kort.


Tilläggsisolering

Planerar ni energibesparingsåtgärder som exempelvis byte av fönster eller uppvärmningssystem? Se först till att ni har ordentligt isolerat på vinden. Varm luft stiger uppåt.

Cremab är Sveriges största lösullsinstallatör. Vi erbjuder lösullsisolering av vindar till högsta kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Arbetet utförs på några få timmar och vi lämnar efter oss en välisolerad vind som ger dig en bra och långsiktig energibesparing. Lösullsisoleringen är ofta ett bättre alternativ jämfört med traditionell isolering så som skivor och rullar. Lösullsisolering ger:

  • Lägre uppvärmningskostnader
  • En skarvfri och tät isolering
  • Bättre inomhusklimat
  • Friskare hus

Läs mer om tilläggsisolering här.

Vi arbetar med samtliga tre typer av etablerade isoleringsmaterial; cellulosa-, glas- och stenullsisolering.

Vill ni prata med någon av oss samt boka en kostnadsfri rådgivning – ring oss kostnadsfritt på 020-25 29 00 eller fyll i en intresseanmälan i tabellen nedan.
För att få en uppfattning om vad du kan spara på att isolera ditt hus kan du fylla i vår energibesparingskalkyl.

Det är fantastiskt att kunna leverera både en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning till mina kunder! Det viktiga är faktiskt inte kostnaden utan hur mycket kunden faktiskt spar på att tilläggsisolera med oss på Cremab Isolering!

– Philip Andersen, Försäljningsområdeschef Tilläggsisolering, Cremab Isolering AB